CosMedic termékek

Thermo krém és zselé, Anticellulitis krém és zselé

A termékek olyan hatásos összetevőket tartalmaznak, amelyek alkalmassá teszik a Thermo és Anticellulitisz krémet és a zselét arra, hogy a fogyasztó kezelések hatékonyságát fokozzák és ezt kiegészítve a már kialakult cellulitist gondozzák, a bőrt ápolják és annak felületi képét javítsák. A Thermo krémet és gélt elsősorban a professzionális fogyasztó kezelésekhez ajánljuk (mélymeleg terápia, fóliás tekercselés, vákuum masszázs, stb.).

A kezelés megkezdésekor célszerű az első egykét alkalommal a Thermo krémet vagy zselét fele – fele arányban összekeverni az Anticellulitis krémmel illetve zselével. Ily módon a vendéget fokozatosan szoktatjuk hozzá a készítményekhez. A Thermo krémet akkor célszerű használni, ha az Anticellulitisz krém korábbi használata során nem merült fel túlérzékenységi reakció, a bőr jól tűrte a kezelést. Ilyenkor az fokozott hatóanyag tartalmú Thermo krém segít a jobb eredmények elérésében.
Az Anticellulitis zselé a professzionális kezelés kiegészítéseképpen hatásos a cellulitiszes bőr otthoni ápolására is. Mind a négy termék javasolt használati módja: A krémet vagy a zselét egyenletes vastagságban kenjük a problémás bőrfelületre (pl. comb, kar, has) és jól masszírozzuk be a bőrbe. A masszázs során teljesen beszívódik, miközben a bőrfelületen enyhe melegérzetet kelt. Fontos, hogy a masszírozást mindig fölfelé a szív irányába végezzük. Célszerű naponta egyszer vagy kétszer használni, például a reggeli vagy esti fürdés után, vagy a napi testmozgás előtt. Növeli a kozmetikai és orvosi kezelések hatását. Meghosszabbítja a speciális kezelésekkel elért eredményeket.

Fontos figyelmeztetés!

A készítmények használata során az egyéni érzékenységtől függően eltérő intenzitású, rövidebb, hosszabb ideig tartó bőrpír keletkezhet a termékkel érintkező bőrfelületen, és melegség érzést okozhat (kb. 30-60 perc). Gyermek elől gondosan elzárandó, vigyázzunk, hogy szembe ne kerüljön a termék. Visszeres végtag és magas vérnyomás betegség fennállása esetén csak az Anticellulitis zselét használjuk!
Eltartható:24 hónapig.

cosmedic_termekek05A termékek hatóanyagai

4 féle gyógynövény kivonata(tengeri alga, borostyán, gingko és vadgesztenye) , vérkeringést fokozó, stimuláló hatóanyag, növényi eredetű, éterikus olajok, vitaminok, hidratáló, bőrápoló zsírok és zsírszerű anyagok. Az alábbiakban részletezzük néhány alkalmazott speciális anyagok hatását.

Fahéjolaj : A bőr átmelegítésére, vérkeringés fokozására. A perifériás erek erősítésére. A bőrfelületet védi a fertőzésektől.
Narancsolaj : Gyulladáscsökkentő hatású, segíti a méregtelenítést, fertőtlenít. A bőrt ápolja, gyógyítja.
Körömvirág kivonat : Bőrregeneráló, bőrfrissítő, bőrkisimító, hámosodást és bőrújraképződést segítő hatású.
Vadgesztenye kivonat : Összehúzó, vérkeringést serkentő, nyugtató hatású.
Alga kivonat : Ásványi sókban gazdag, serkenti a méregtelenítést, a salakanyag ürítést, regenerálja a szöveteket, hajlékonnyá teszi a szaruréteget.
Speciális, vérbőséget fokozó komplex : A bőrbe gyorsan bejutnak, kitágítva az ereket, fokozva a vérellátást, ezáltal a bőr sejtjei több oxigénhez, tápanyaghoz jutnak. Fokozza az anyagcsere salakanyagainak eltávolítását.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *